Deze verticale sectionaalpoort verdient een review

28Onder mijn huis bevindt zich een garage, die ik eigenlijk heb overgeslagen in de verbouwingen, toen ik hier net kwam wonen. Mijns inziens had het niet de directe prioriteit, zeker aangezien er nog zoveel aan de rest van het huis diende te gebeuren. De prioriteit ging uit naar het leefgedeelte van de woning en de garage zou later wel komen, was mijn insteek. Dat moment, het ‘later’, is nu gekomen en ik schakelde Different Doors in om een verticale sectionaalpoort te installeren hier.

Kwaliteit in garagedeuren

103Waarom ik voor dit bedrijf koos? Allereerst waren de referenties al wonderbaarlijk, 97 procent van de klanten beveelt het aan en is meer dan dik tevreden. Dat vind ik vanzelfsprekend een bijzonder goed teken. Inmiddels kan ik uit eigen ervaring ook zeggen me er volledig bij aan te sluiten. Bij meerdere aannemers heb ik een offerte laten opstellen voor het ontwerpen en uitvoeren van een verticale sectionaalpoort en in Different Doors had ik gewoonweg de meeste fiducie. Zij waren het die met een bijzonder ontwerp, een kwalitatieve materiaalkeuze en de meest efficiënte uitvoering kwamen. Het is niet de allergoedkoopste keuze, maar wel een kwalitatieve investering – en naar mijn idee is dat verreweg de belangrijkste overweging. 

60

Bovenstaand een foto van de verticale sectionaalpoort zoals deze verwezenlijkt is onder mijn woning. Zoals je wel kunt zien past het gehele ontwerp zeer goed bij de stijl van dit huis. De bestemming was vroeger ook die van een pakhuis en dat karakter is in stand gehouden op deze manier. Tot en met de deurposten aan toe is rekening gehouden in het ontwerp en zoals je ziet zijn de deuren zelf ook in overeenstemming met de voordeur van de woning (die ik nog moet schilderen, overigens). Ik begin er een praktijk en gezien de werkzaamheden is het heel handig dat de poort in z’n volledigheid opengemaakt kan worden. Ik ben dus dik tevreden!