Een lounge ligbed van mijn man gekregen

ligbed

Mooi cadeau

Al enige tijd deed mijn man een beetje mysterieus over een cadeau dat hij voor mij had gekocht. Ik had eens een grapje gemaakt dat ik wel een lounge ligbed zou willen hebben. Omdat ik weet dat een lounge ligbed best prijzig kan zijn, ging ik er niet van uit dat ik dat zomaar van hem zou krijgen. Er verstreken een aantal weken tot ik eindelijk jarig was. Toen ik mijn cadeau wilde uitpakken, zei hij dat dat niet nodig was. Nog steeds wist ik niet wat ik moest verwachten, maar hij nam mij mee naar de tuin. Wat denk je? Ik had een lounge ligbed van hem gekregen! Sterker nog, er stonden er twee in de tuin. Een voor mij en een voor hem zelf. Dat is natuurlijk ideaal, zo hebben wij allebei de ruimte om in de zomer lekker te loungen.

Natuurlijk ben ik erg blij met het cadeau! Toch vroeg ik mij af hoe hij dat zomaar heeft kunnen kopen, vanwege de kosten. Hij vertelde mij dat hij de bedden bij Dutch Riviera heeft gekocht. Daar vielen de prijzen behoorlijk mee en hij wilde voor mij natuurlijk wel een eurootje meer betalen. Wat een geluk!