Een populaire alu buis: de 40×3 mm brut alu bij ALUMINIUMvakman.nl.

Wij vertellen u in een serie blogartikelen graag wat meer over populaire aluminium profielen die in de top 10 ‘meest verkochte alu profielen’ van ALUMINIUMvakman.nl staan. Dit keer de aluminium buis, ook wel rond buisprofiel, ronde koker, cilinder en pijp genoemd, met een diameter van 40 mm en een wanddikte van 3 mm, vervaardigd uit brut aluminium, oftewel onbehandeld / ruw aluminium.


Van 10 t/m 600 cm op maat.
Bij ALUMINIUMvakman.nl bestelt u de aluminium buis 40×3 mm in de door u gewenste lengte op maat – van 10 cm tot en met 600 cm. Binnen STAP 1 kunt u de gewenste lengte (in cm!) invoeren. Wanneer u vervolgens op de groene button ‘bereken’ klikt, wordt de exacte prijs direct vertoond.

Norm.
Tijdens het op maat zagen van uw buis, wordt het profiel niet actief beschermd. Dit kan eventueel lijden tot ondiepe krasjes. De zaagsneden van de aluminium buis zijn op de kopse kanten zichtbaar en ook is het eventueel mogelijk dat er minimale bramen voorkomen. Daarnaast zal het oppervlakte aan de buitenkant van brut – in het begin glanzend – naar verloop van tijd doffer worden.

Meer info over ALUMININIUMvakman.nl.

De meest gebruikte aluminium profielen – waaronder uiteraard ook de buis 40×3 mm – in de meest gebruikte afmetingen bestelt u eenvoudig & voordelig online bij ALUMINIUMvakman.nl. Al onze profielen kunnen direct online op maat besteld worden, van 10 cm tot en met 600 cm. Wij leveren uit eigen voorraad en ook het op maat vervaardigen doen wij in eigen zagerij / werkplaats. Zo kunnen wij vakmanschap snel & voordelig leveren, wel zo prettig! Heeft u vragen, of bent u benieuwd naar onze collectie, bekijk dan snel onze website. Een buis aluminium online bij ALUMINIUMvakman.nl: Perfect op maat voor de beste prijs!