Een schuifwand met waterpas eindresultaat? Kies voor een funderingskoker

Wilt u een schuifwand compleet waterpas hebben? Kies ervoor om een funderingskoker toe te passen. Vooral bij een afschot is een funderingskoker aan te raden. De funderingskoker kan ook dienen als drainage bij een juiste verwerking. Kiest u niet voor een funderingskoker? Dan kan het zo zijn dat je een scheve glazen schuifwand onder uw afdak heeft staan. Wij raden u aan om altijd een funderingskoker te plaatsen. Een funderingskoker voor glazen schuifwand kopen bij Overkapping33. De aanbieder voor alle overkappingen, schuifwanden en accessoires.

Glazen schuifwanden zijn bij Overkapping33 leverbaar in drie breedtematen. U heeft de S98 die 98 centimeter breed is, de S82 die 82 centimeter breed is en de S64 die 64 centimeter breed is. De S98 is de populairste maat bij Overkapping33. Deze type glazen schuifwand is leverbaar tot 6 meter breed met 6 panelen. Deze schuifwanden zijn optimaal voor onder een terrasoverkapping, maar u kunt er ook voor kiezen om het glas te gebruiken als bijvoorbeeld kantoor beglazing of voor in de keuken. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies en bereken een glazen schuifwand online bij Overkapping33.nl.

Bij Overkapping33 zijn de glazen panelen leverbaar tot een hoogte van 260 centimeter. Dit betekent dat de maximale hoogte vanaf bovenzijde van uw vloer, tot aan de onderzijde plafond, 271 centimeter mag zijn. Op Overkapping33 geeft u aan wat uw gemeten hoogte is en dan leveren zij de juiste glashoogte voor u uit. Het glas wordt geleverd met een vrachtwagen op glasbokken. Zo komt uw nieuwe schuifwand met de juiste profielen helemaal veilig op een gewenste locatie aan. Bekijk snel het aanbod online en kies een gewenste schuifwanden. Bij Overkapping33 bent u verzekerd van een scherpe prijs en daarnaast is de kwaliteit ook erg goed.