Ervaringen met kwantum

Kwantum is een van de grootste winkels in Nederland en Vlaanderen. Bij deze winkelen ben je dus terecht voor producten op het gebied van woning inrichting accessoires voor je woning zoals meubels, gordijnen, vloerbedekkingen, laminaat, behang en ook verlichting. Daarnaast beschikt deze winkel over een ruim assortiment aan gereedschappen, verf, tuinmeubelen, woning -en keukendecoratie en opbergartikelen. Kwantum.be is dus de winkel waar je moet zijn voor het inrichten van je huis. Twijfel je nog om artikelen te kopen bij kwantum? Dan is dit artikel speciaal voor jou. Hier zullen wij de ervaringen van klanten van Kwantum plaatsen.

Klant 1

Deze klant is een man. Hij was naar Kwantum Maastricht geweest tijden de aktie boxspring Basel en hij heeft dus een besteld. Na een paar dagen werd aan hem gezegd dat hij zijn artikelen kan gaan ophalen en zo deed hij dat. Helaas had hij goedkopere matrassen geleverd gekregen in plaats van de matrassen die op de bon van hem stonden. Dit was dus een foutje van hun. Hierna kreeg hij alsnog de matrassen die daadwerkelijk op de bon stonden en hij hoefde niets extra’s ervoor te betalen. Hij vindt dus de service van Kwantum Maastricht TOP.

Klant 2

Klant 2 is ook een man. Hij was al een tijdje op zoek naar een gepast gordijn voor de speelkamer. Bij geen enkel winkelketen is hij gordijnen naar zijn wensen tegengekomen. Uiteindelijk vond hij op de site van Kwantum iets dat perfect zou zijn voor de ruimte en het was ook tegen een goedkope prijs. Deze man is dus ook tevreden met de service van Kwantum.