Mosa, topkwaliteit uit Nederland.

Topkwaliteit keramiek uit Nederland. Mosa is een Nederlandse tegelproducent met een duidelijke focus op innovatie en hoogwaardige kwaliteit. Mosa tegels werd opgericht in 1883 door Louis Regout en heeft dus al meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van verrassende tegelconcepten. De ambitie van Mosa heeft voor een sterke groei gezorgd, waarbij aandacht voor innovatie en design primair kernwaarden waren en blijven. Op dit moment wordt per jaar ruim 6 miljoen vierkante meter aan tegels geproduceerd door Mosa tegels en vanuit Maastricht (Zuid-Limburg) verspreid over 30 landen op 4 continenten.

Kiest u voor Mosa? Dan kiest u voor een Nederlands product van topkwaliteit, prachtige en tijdloze tegels van hoogwaardige kwaliteit, voor een prachtig interieur. Wilt u een specifieke Mosa tegel bekijken in onze showroom, bel dan eerst even. Dan weet u zeker dat deze aanwezig is. Wilt u meteen de laagste prijs weten? Vraag dan onze laagste prijs offerte aan, dit kunt u online eenvoudig & snel doen.

 

Het innovatieve vermogen is een van de belangrijkste krachten, hiermee kan Mosa inspelen op specifieke wensen van klanten. Mosa werkt veel samen met architecten en kan kleine series leveren. Het bedrijf heeft hiervoor de laatste jaren nieuwe productielijnen ontwikkeld. Waar de gemiddelde fabrikant uitgaat van series van tien- tot twintigduizend vierkante meter, zijn deze bij Mosa 500 tot 1500 vierkante meter. Desgewenst kunnen nog kleinere hoeveelheden worden gemaakt, vanaf honderd vierkante meter. Architecten kunnen hier ook terecht met eigen ontwerpen. Dit maatwerk wordt steeds belangrijker. Aandacht voor innovatie en design zijn belangrijke waarden voor Mosa. In het eigen ontwerpatelier werkt een speciaal team voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten die enorm positief ontvangen worden en zelfs diverse internationale prijzen hebben gewonnen.

 

Helemaal trendy van Mosa; De mooie glanzende 10×30 tegeltjes. Verkrijgbaar in toegankelijke kleuren zoals zwart, wit en ecru met glanzende afwerking. Ideaal voor de badkamer, het toilet en de keuken achterwand. Bent u actief op zoek naar dit soort tegeltjes? Bekijk dan hier alle Metro tegels bij Tegelmegashop.be.