Oplossing voor een betere akoestiek

akoestiekBedrijven zoeken voor akoestiek

Samenwerken met andere bedrijven? Daar zijn wij niet vies van! Daarom hebben wij ook regelmatig bijvoorbeeld interieur specialisten op bezoek of adviseurs. De sfeer in ons kantoor was prima, maar de uitstraling viel tegen. Ik ging op zoek naar oplossingen voor een betere akoestiek. Het liefst wilde ik een bedrijf vinden dat ons akoestiek advies kon geven en ook de uitvoering kon verzorgen. Al snel kwam ik bij Akoestiek by Cvousplait uit, na een korte online zoektocht. Zij hebben veel kennis over akoestiek en konden mij dan ook een hoop oplossingen aanbieden, om de akoestiek in ons gebouw te verbeteren. Voornamelijk akoestiek voor wand en plafond wordt veel toegepast en dat kan op allerlei leuke manieren!

Zo hebben wij gekozen voor akoestiek door middel van vilt, in onze eigen huiskleuren. Dit was zowel een keuze op het gebied van akoestiek, als op het gebied van interieur. Twee vliegen in 1 klap dus! Wij zijn erg tevreden want het werk was al snel gedaan.

 

akoestiek

Mooie sfeer

De oplossingen voor akoestiek in ons kantoor brengen een mooie sfeer met zich mee. De ruimte leeft meer, maar voelt toch kalm aan. Tevens heeft te akoestiek voor een zachte omgeving gezorgd en mijn collega’s zeggen ook dat zij hierdoor een stuk beter werken! Daar kan ik mij zelf ook wel in vinden en daarom ben ik erg blij met Akoestiek by Cvousplait. Zij hebben ook snel en kundig geholpen. Het gebruik van akoestiek kan ik iedere ondernemer aanraden!