Onze noorderburen hebben de Teakhoeve

Vandaag een bijdrage van mijn kant over de mijns inziens superbe winkel die onze noorderburen toch maar mooi hebben en waar je terecht kunt voor al je wensen in teak meubelen: de Teakhoeve. Klik op de toegevoegde link om naar de webwinkel van dit bedrijf te gaan en laat je verrassen door het talrijke aanbod dat je hier vindt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar teak tafels, teak kasten of stoelen, teak tuinmeubels of misschien zelfs wel een teak gazebo, dan zit je bij deze gigant goed.

Gigant in teak meubels

Onlangs reisde ik naar de Teakhoeve af, na eerst het grote aanbod op de webwinkel al uitvoerig te hebben bekeken. Op zich kun je de meubels, ook voor ons Belgen, zeer gemakkelijk via het web bestellen, maar ik wilde de meubels eerst voelen, met mijn handen langs het hout gaan om te zien of het geschikt was. Het is werkelijk prachtig bewerkt, het hout dat je hier in de meubelen van de Teakhoeve terugvindt. Geloof me, het is echt een ambacht dat te kunnen.

Je vindt er de prachtigste bewerkte meubelen en daarom heb ik hieronder een selectie gemaakt van de mogelijkheden. Kijk je even met me mee?

5

Allereerst wilde ik deze mooie teakhouten boekenkast niet aan je voorbij laten gaan. Deze kast doet denken aan vervlogen jaren, waarin we nog geen e-readers hadden maar grote boeken, en we onze eigen bibliotheken vulden. De charme die er ook in de ladder zit spreekt mij enorm aan.

7

Vervolgens wilde ik je ook laten zien op wat voor meubels je heerlijk kunt genieten in de lente, die zich nu al aardig aandoet. Wil je er optimaal van genieten, dan zorg je dat je er lekker een momentje in eigen tuin voor uittrekt – en mijns inziens zal dat aardig lukken in deze bearchair.

8

Erg mooi ook vind ik deze oude kloostertafel, het massieve karakter goed afgestemd op dat van de houtsoort. Prachtig in z’n uitvoering en groot genoeg om er met al mijn vrienden uitgebreid aan te dineren.